Επισκευές Desktop & Laptop

Service Desktop & Laptop υπολογιστών για εταιρίες και ιδιώτες. Εγκατάσταση Hardware, Αναβαθμίσεις υπολογιστών,Συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Δείτε Περισσότερα ...

Υπηρεσίες Τηλ/νιών & Δικτύων

Διάγνωση, σχεδίαση εγκατάσταση , επιδιόρθωση, διαχείριση ολόκληρου του επιχειρησιακού δικτύου.

Δείτε Περισσότερα ...

Ολοκληρωμένη και οικονομική λύση κατασκευής και φιλοξενίας website! 

The Hosting Platform of Choice

Το cPanel είναι ένα περιβάλλον / εφαρμογή μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε αλλαγές και παραμετροποιήσεις στο λογαριασμό hosting (hosting account) που έχετε αγοράσει. Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα διαχειριστικά περιβάλλοντα για hosting accounts με έμφαση στην ασφάλεια και την ευχρηστία. Αγοράζοντας κάποιο πακέτο hosting έχετε αυτομάτως πρόσβαση στο cPanel του πακέτου σας και συνήθως αναφερόμαστε στο cPanel με το απλοϊκό χαρακτηρισμό control panel.

  • Κατοχυρώστε ή ανανεώστε για όσα χρόνια επιθυμείτε τα domain name σας με κατάληξη .gr
  • Μεταφερθείτε απο αλλο πάροχο με εξασφαλισμένη 24/7 υπηρεσία υποστήριξης 
  • Ολοκληρωμένη και οικονομική λύση κατασκευής και φιλοξενίας website!

Αποκτήστε σήμερα την πληρέστερη, πλέον αξιόπιστη και ευέλικτη πρόταση κατασκευής και φιλοξενίας για το δικό σας προσωπικό ή εταιρικό website χωρίς δεσμεύσεις, όπως θέλετε, όσο θέλετε και όποτε θέλετε.

  • Φιλοξενία εταιρικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας υψηλής διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας!

Το κυριότερο πλεονέκτημα της υπηρεσία wintech Business Mail, πέρα από την αξιοπιστία και την υψηλή διαθεσιμότητα, είναι η ευελιξία και η υψηλή παραμετροποίηση, προσφέροντας τη δυνατότητα να διαμορφώσετε βάσει των δικών σας αναγκών όλα τα στοιχεία των e-mail λογαριασμών σας μέσω εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος (control panel).

  • Πιστοποιήστε την ασφάλεια του δικτυακού σας τόπου με τον πιο σίγουρο τρόπο!

Η Wintech σας προσφέρει ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων μέσα απο το website σας, με κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία έως 256 bit.

Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνετε την ιδανική λύση φιλοξενίας για το website σας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους e-επισκέπτες σας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον κρυπτογραφημένης SSL επικοινωνίας.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 96 44 393

+30 694 63 50 428

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

contact form

Wintech Technologies © 2023