PREV
NEXT

S.E.O. & e-marketing

S.E.O. & e-marketing

Γνωρίζετε τη σημασία και το ρόλο του SEO (search engine optimization) και του e-marketing για την αποδοτική λειτουργία της ιστοσελίδας ή του e-shop σας;

Η δημιουργία ενός website ή ενός e-shop σχετίζεται άμεσα με τον στόχο που έχει θέσει ο ιδιοκτήτης του (π.χ. προώθηση ιδεών, ενίσχυση του προφίλ του ίδιου ή της εταιρίας του, έμμεση ενίσχυση πωλήσεων χονδρικής ή λιανικής, άμεσες πωλήσεις και κατά συνέπεια προσδιορισμένος στόχος εσόδων, κλπ).

Όσο καλή αν είναι ή αν γίνει η ιστοσελίδα (ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα) από πλευράς αισθητικής, λειτουργικότητας και περιεχομένου, ελάχιστοι θα την βλέπουν εάν δεν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί, ειδικά προσαρμοσμένη για το site σας e-marketing καμπάνια και κυρίως:

α. Αποτελεσματικές εργασίες  SEO (εργασίες για καλή αξιολόγηση από την Google και προώθηση στις μηχανές αναζήτησης )

β. Social media campain.

Πως γίνεται μια e-marketing καμπάνια, τι περιλαμβάνει, που στοχεύει

Η καμπάνια e-marketing ξεκινάει από την αξιολόγηση του site σας (εφόσον ήδη υπάρχει) ή ακόμη καλύτερα από την κατάλληλη προετοιμασία του όταν αυτό δημιουργείται. (Σχεδιασμός και λειτουργικό περιβάλλον φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, περιεχόμενο κατάλληλα δομημένο και επεξεργασμένες λέξεις και φράσεις – κλειδιά (keywords), ώστε η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης να γίνει με ευνοϊκές συνθήκες.

Στη συνέχεια επιλέγονται οι μέθοδοι e–marketing που μπορεί να αποδώσουν καλύτερα: SEO (Search Engine Optimization), προώθηση με αξιοποίηση των social media, e-mail marketing campaign,  Sponsored links (με χρήση κυρίως των adwords της Google), ή και σχεδιασμός affiliate marketing campain.

SEO ( Search Engine Optimization )

Το Search Engine Optimization (SEO) ή αλλιώς «εργασίες προώθησης στις μηχανές αναζήτησης» είναι μια web στρατηγική η οποία στοχεύει, αφού δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, να βρίσκεται η ιστοσελίδα σας μεταξύ των πρώτων στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης, όταν οι χρήστες του διαδικτύου αναζητήσουν μία από τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά «keywords» που σχετίζονται με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας ή τις πληροφορίες ή τα νέα της ιστοσελίδας σας.

 

Αξιοποίηση των social media

Τα social media έχουν γιγαντωθεί τόσο πολύ και έχουν καταστεί σημαντικότατα Μέσα διάδοσης της πληροφορίας, ώστε η χρησιμοποίησή τους παράλληλα με τον σχεδιασμό SEO για την ενίσχυση και προώθηση της ιστοσελίδας σας, θεωρείται αναγκαία. Δημιουργούμε τις σελίδες σας στα social media (Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest, Google+, Flickr, κλπ) και σας εκπαιδεύουμε δωρεάν ώστε να τα αξιοποιείτε αποτελεσματικά ή αναλαμβάνουμε εμείς την μόνιμη υποστήριξή τους.

 

E-mail marketing

To e-mail marketing περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την αποστολή και την παρακολούθηση newsletter αποσπασματικά ή επαναλαμβανόμενα σε λίστα αποδεκτών που εσείς διαθέτετε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε τακτική επικοινωνία με τους συγκεκριμένους αποδέκτες είτε για την συνεχή ενημέρωσή τους, είτε για την προώθηση πληροφοριών, ιδεών ή προϊόντων ή προσφορών.

Για τη δημιουργία του newsletter ακολουθούμε διεθνή πρότυπα με σκοπό την επίτευξη του ιδανικού μεγέθους και την προσαρμοστικότητα του σε όλους τους σύγχρονους e-mail clients.

Το σχέδιο της e-mail καμπάνιας* το διαμορφώνουμε από κοινού αναλόγως τις ανάγκες και τους στόχους σας και σας ενημερώνουμε με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία (πόσοι εκ των αποδεκτών παρέλαβαν το newsletter, πόσοι το άνοιξαν, πόσοι εξ αυτών οδηγήθηκαν από το newsletter στο website σας κλπ).

Ή σχεδιάζουμε το newsletter σας και σας εκπαιδεύουμε δωρεάν να το χειρίζεστε μόνοι σας.

Αναλαμβάνουμε επίσης να καθαρίσουμε την mailing list σας από αδρανή ή λάθος email.

* Για τις καμπάνιες newsletter τηρούμε όλες τις οδηγίες (ελληνικές και Κοινοτικές) σχετικά με την νομοθεσία περί SPAM.

 

Σε περίπτωση που θέλετε να σας αποστείλουμε οικονομική προσφορά 

Επικοινωνήστε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΧΑΡΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 210 96 44 393

+30 694 63 50 428

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

contact form

Copyright © 2014-2020 Wintech Designed by WEBSNET SOLUTIONS